Peter Sijm

Mijn naam is Peter Sijm en ben geboren aan de Schervenweg in Wieringerwerf, En fijn gezin met zeven kinderen. Ik ben er een van een tweeling en heb vier zussen en twee broers. In 1980 ben ik getrouwd met Ineke en we hebben een dochter een schoonzoon en schoondochter en een zoon. Ruim zes jaar geleden werden we opa en oma en hebben inmiddels drie kleinzoons met een vierde kleinkindje op komst. Ik werk al 44 jaar bij firma Munster in de tulpen. Het is een all round baan met alle werkzaamheden die bij het bedrijf horen. In mijn vrijde tijd sta ik in de kantine bij vv DWOW, heel mooi om te doen. Ook organiseren we samen met een groepje dames de bingo's van de club en dat is altijd een hele happening.

Ook zing ik al 22 jaar bij zangkoor Mistral en thuis zit ik achter het keyboard om alle muziek te leren. En toen vroegen ze bij de Credo's mensen die mee wilde zingen voor de kerstuitvoering en dat leek me wel wat. Dus heb ik me daarvoor aangemeld en ben niet meer weggegaan .
Ik zit bij de credo's omdat het een klein koor is en dat met zn allen een mooie koorklank kunnen vormen. Zelf vond ik de dienst op Texel bijzonder en de dienst op Marken waar iedereen de mobiele telefoon aan moest zetten en niet uit, Er werd een facebook pagina aan gemaakt en iedereen daar live lid van kon worden. Heel modern voor een plaats als Marken.

Verder hoop ik nog heel lang bij dit mooie koor te mogen zingen.