2017: een bewogen jaar is afgesloten

We kijken terug op een indrukwekkend Credo jaar. Een jaar waarin we hebben mogen genieten van optredens als de medewerking aan de trouwdienst van de dochter van twee van onze koorleden. Een prachtige huwelijksviering met een stralend bruidspaar als middelpunt.
Ook hebben we samen met de koren Join's Meeting en Feel Good een benefiet(s)concert gehouden in de kantine van het Wieringherlant ten bate van de Alp d'HuZes. Fantastisch om de koren apart,maar ook samen te horen zingen. Dit alles om Team Touw 2.0, het fietsteam waarin onder andere een koorlid van ons mee de berg op fietste, te steunen en te sponsoren.
Ons moeilijkste optreden was, na een ongelijke strijd, bij het definitieve afscheid van onze vriend en dirigent Dirk Aalbers. Wat was het fijn dat wij dit samen konden doen met Jenneke Oomen. Wij zijn dankbaar dat zij ons het afgelopen seizoen heeft bijgestaan door met ons te repeteren en te dirigeren, telkens wanneer dit nodig bleek.

In september 2017 zijn we druk op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent. Wij zijn blij dat wij u kunnen meedelen dat wij in Judith Wognum een nieuwe dirigent gevonden hebben.